Monday, June 3, 2013

Kepentingan Supplement

Views

Salam...
sejak dari kecil hingga dewasa banyak perubahan2 yang positif atau negatif yang berlaku dalam transformasi diri..diri kita merupakan tanggungjawab 100% oleh kita sendiri..sebab kita yang mencorakkan diri kita..
dalam konteks " PERLUKAH SUPLEMENT TAMBAHAN DLM KEHIDUPAN KITA " bagi saya jawapannya adalah YA kerana perubahan zaman yang semakin moden ini amat banyak sangat keperluan dan kehendak diri kita yg diperlukan sejajar dengan zaman yang kita lalui..

Mengapa begitu? sebab terlalu banyak makanan yang dihadam oleh kita yang khasiatnya tidak seimbang dengan sistem piramid makanan..seperti saya sendiri yang kurang mengamalkan pengambilan sayur2ran dalam kehidupan seharian..kerana faktor kerja..sebab itu boleh menyebabkan imun sistem jadi kurang ketahanan menyebabkan selalu demam,selsema dsb..

Alhamdulillah sepanjang 7bulan saya mengamalkan SET D iaitu skincare set ditambah dengan ESP,zink dan collagen..Kulit saya lebih menyerlah dan tanpa perlu makeup secara berlebihan untuk kemana2..kawan2 juga ramai yang menegur kulit lebih cerah dan halus terus saya menwar2kan produk SHAKLEE..inilah kelebihan apabila menjumpai produk yang bagus dan selamat digunakan oleh semua lapisan masyarakat membuatkan ramai yang perlu menggunakan produk dari Shaklee ni..

ANDA BERMINAT UTK DAPATKAN MY GUIDE? SILA EMAIL KEPADA
 zulie_ide@yahoo.com

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment